logo van Tas Paprika B.V.

Contact met Tas Paprika

Bij Tas Paprika in Luttelgeest zijn we dol op geel en rood, de kleuren van onze blokpaprika’s. Met passie en veel plezier telen wij paprika’s die via onze telersvereniging Oxin Growers de hele wereld overgaan om uiteindelijk op het bord van de consument terecht te komen. Tas Paprika hecht veel waarde aan milieu, voedselveiligheid en duurzaamheid en daarom zetten wij maximaal in op mens- en milieuvriendelijke bescherming van ons gewas.

 

Tas Paprika heeft 2 locaties. In Zevenhuizen (Zuid-Holland) kweken wij rode blokpaprika’s op 8 hectare. John Tas is hier algemeen directeur. In Luttelgeest (Flevoland) telen wij zowel rode als gele paprika’s. Ons bedrijf beslaat daar 33 hectare. Onno Tas is algemeen directeur van de vestiging in Luttelgeest. Hieronder vindt u de contactgegevens van beide vestigingen.

 

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over bepaalde zaken? Vul het formulier in en we komen erop terug:

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
Uw vraag of opmerking ontbreekt
Top <h4>taspaprika.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.taspaprika.nl/duurzaam/">Duurzaam</a></li> <li><a href="https://www.taspaprika.nl/ons-bedrijf/">Bedrijf</a></li> <li><a href="https://www.taspaprika.nl/over-ons/">Over ons</a></li> <li><a href="https://www.taspaprika.nl/historie/">Historie</a></li> <li><a href="https://www.taspaprika.nl/links/">Links</a></li> <li><a href="https://www.taspaprika.nl/in-beeld/">Beeld</a></li> <li><a href="https://www.taspaprika.nl/vacatures/">Vacatures</a></li> <li><a href="https://www.taspaprika.nl/contact/">Contact</a></li> </ul>